Aanmelding en plaatsing

Home » Over Hoi Pippeloi » Algemene informatie » Aanmelding en plaatsing

Aanmelden

Binnen Hoi Pippeloi hechten wij veel waarde aan een positieve sfeer en een gevoel van welkom zijn. Daarom heten wij u van harte welkom binnen onze organisatie! Als u interesse heeft gekregen in ons kindercentrum, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding en kennismakingsgesprek. U krijgt dan een helder beeld van de locatie, de inrichting en alle mogelijkheden en we kunnen met u gericht verder ingaan op de zorg die wij kunnen bieden.

Als u uw kind wilt aanmelden bij ons kindercentrum klik dan hieronder voor het inschrijfformulier of vraag het formulier aan door te bellen naar 0598-380522. Als het ingevulde formulier bij ons binnen is nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Plaatsing

Bij ontvangst van het ingevulde aanmeldingsformulier, wordt er door ons gekeken of uw zoon/dochter op desbetreffende dagen geplaatst kan worden. Mochten wij hier niet aan kunnen voldoen, zullen we telefonisch contact zoeken om de mogelijkheden/alternatieven te bespreken. Mocht alles akkoord zijn, dan gaat de plaatsing in per aangegeven gewenste datum van het contract. Als u in verwachting bent, is het soms nog lastig om precies de exacte datum van plaatsing vast te leggen, er kan dan een verwachte plaatsingsdatum ingevuld worden. Deze noteren wij ook op het contract. Zodra het kindje geboren is, is er nog de mogelijkheid om deze datum te wijzigen naar een exacte datum. Probeer dit wel voor 6 weken voor de eerste startdatum te doen.

Intakegesprek

Nadat u uw kind heeft aangemeld, vindt er voordat de opvang daadwerkelijk begint, altijd een kennismakingsgesprek plaats met een pedagogisch medewerker van de groep van uw kind. Alles kan dan doorgesproken worden en u kunt alle belangrijke dingen over uw kind kenbaar maken. Er worden afspraken gemaakt voor eventuele wendagen en er natuurlijk ruimte voor het stellen van uw vragen.

Wenmomenten

Kinderen die voor het eerst bij Hoi Pippeloi komen en gebruik gaan maken van halve of hele dagen opvang, kunnen komen wennen. Voor wendagen worden geen kosten in rekening gebracht.