Onderwijs op maat

Home » Onderwijs op maat

Nu ook onderwijs op maat!

Bent u klaar voor onderwijs op maat?

Het gemiddelde kind bestaat niet, daarom geloven wij in gepersonaliseerd leren bij het Integraal Kindercentrum Hoi Pippeloi! Bij ons staat het kind centraal.

Wat houdt het IKC in?

Het Integraal Kindercentrum van Hoi Pippeloi biedt een omgeving waarin iedereen op ontdekkingstocht kan gaan, om te zien waar zijn of haar talenten liggen, deze in te zetten en verder te ontwikkelen. Bij Hoi Pippeloi willen we daarom gaan uitbreiden met onderwijs. Het onderwijs en de kinderopvang worden volledig met elkaar verweven waardoor er voor iedereen een op maat gemaakt ‘Kindontwikkelplan’ wordt gemaakt.

IKC Hoi Pippeloi

Wat hebben kinderen van nu nodig?

Uitgaan van verschillen is het uitgangspunt. Daarom maken we voor ieder kind een volledig gepersonaliseerd leerplan – het Kindontwikkelplan – met focus op de leerwinst en ontwikkeling en niet meer op de gemiddelde norm.

Hoe werkt het?

Bij het Integraal Kindercentrum Hoi Pippeloi werken we anders! We werken met thema’s, stamgroepen en leerpleinen. Ook mogen de kinderen meebeslissen en vinden we hun mening erg belangrijk. We hopen hun nieuwsgierigheid te kunnen prikkelen en laten de kinderen op hun eigen manier hun talenten ontdekken. Zo blijft het leren uitdagend, maar vooral leuk!

Benieuwd hoe het er bij Hoi Pippeloi uitziet? Bekijk de video hieronder voor een digitale rondleiding.

Wat is het adres van IKC Hoi Pippeloi?

Ds. Petersenstraat 3, 9641 EM, Veendam.

Vindt u dit goed klinken?

Uiteraard hebben wij nog veel meer informatie over ons Kindcentrum. Heeft u interesse en wilt u meer informatie ontvangen? Laat het ons weten!